Avengers: Endgame'den Silinen Bir Sahne Paylaşıldı

10.04.2020 12:08 Özgür Eroğlu

 
Disney'in yarattığı Marvel'ın Sinema Evreni'nin üçüncü fazı bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Avengers: Endgame ile sonlandı. Geçtiğimiz gün de Avengers: Endgame için filmden silinen bir sahne paylaştı. Haberin bu kısımdan sonrası Endgame için spoiler içeriyor. 
 
Filmi izleyenlerin bileceği gibi Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow karakteri Ruh Taşı'nı alabilmek için kendini feda ediyordu. Bu yeni yayınlanan sahnede sinemalarda gösterilen sahnenin alternatif versiyonunu görüyoruz.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Black Widow karakterine yoğunlaşacak olan Black Widow filmi ise 6 Kasım 2020'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler