Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok

24.08.2024 18:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian stüdyosu tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan aksiyon rol yapma oyunu Avowed için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun sanat yönetmeni 60 FPS'e pek gerekli olmadığını vurguluyor.
 
Avowed için 30 FPS hedeflendi 
 
 
 
Iron Lords podcast'inde konuşan sanat yönetmeni Matt Hansen, Avowed hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve şunları söylüyor: “En düşük kare hızı olarak 30 fps’i hedefliyoruz. Bu kare hızı şahıs tek oyunculu bir proje için gayet yeterli. Dolayısıyla illaki 60 fps'e ihtiyacınız bulunmuyor.”
 
Hansen ek olarak "oyunun atmosfer bazında oldukça yoğun olduğunu ve buna rağmen akıcı bir şekilde çalıştığını ayrıca önceliklerinin bu olduğunu" vurguladı. Başlangıçta bu yılın sonlarına doğru çıkması planlanan Avowed bildiğiniz üzere artık 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Geliştirici Obsidian'ın blog yazısında çıkış tarihi yanlışlıkla 12 Kasım olarak ortaya çıktı ancak daha sonra kaldırıldı.
 
Öte yandan oyun yönetmeni Carrie Patel, oyunun 10'dan fazla sonu olduğunu iddia etti. Temmuz 2020 yılında duyurulan Avowed, Pillars of Eternity serisinde tanıtılan Eora dünyasında geçiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 5 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 5 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 6 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler