Avustralya'da Satışının Yasaklanması Sonrası DayZ'nin İçeriği Düzenleniyor

13.08.2019 15:15 Nursema Emre

 
Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde Avustralya'da DayZ'nin fiziksel sürümünün yasaklandığını sizlerle paylaşmıştık. Olay sonrası bu saçmalığa son vermek isteyen Avustralya'daki oyun kurulu oyunun çevrimiçi bir şekilde satılmasına da müdahil oldu. Olaya dair daha fazla detay için bu haberimizi okuyabilirsiniz.
 
Bununla birlikte Bohemia Interactive, oyunun tüm dünyada rahat bir şekilde satılması için oyunda bazı değişiklikler yapacağını açıkladı.
 
Bohemia Interactive'in sözcüsü şu şekilde konuştu:
 
"Avustralyalı oyuncular haricinde dünyanın geri kalanı DayZ oynayabiliyor ve biz de Avustralyalı oyuncuların bundan mahrum kalmasını istemiyoruz. Oyunumuz arkadaşlarınızla vakit geçirmek için mükemmel bir araç.
 
Şu anda ise DayZ'nin global versiyonunu yeniden düzenliyoruz, bu sayede de oyunumuz Avustralya'yla birlikte oyun kurullarından rahat bir şekilde geçebilecek."
 
Bohemia Interactive böyle bir radikal karar alan ilk firma değil. Fallout 3'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte benzer bir hamle de Bethesda'dan gelmişti. Bethesda oyunun bazı ülkelerde piyasaya sürülürken sorun yaşamaması için oyunlarından 'morfin' kelimesini kaldırmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 5 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 25 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler