Avustralya'daki Yangın İçin Bağış Yapmak İstiyorsanız Humble Bundle'dan Oyun Alabilirsiniz

17.01.2020 14:43 Özgür Eroğlu

 
 
Avustralya'daki uzun zamandır söndürülemeyen yangın için şirketler bağış yapmaya devam ediyor. Daha önce Ubisoft, Bungie, Call of Duty gibi isimler yardımda bulunmuştu. Şimdi de yardım Humble Bundle'dan geliyor, ancak sizin yardımlarınızla.
 
Humble Bundle yaklaşık 30 oyundan oluşan ve toplam değeri 400$'ın üzerinde olan oyunları 25$'a satıyor. Satışlardan kazanılan tüm gelir ise Avustralya'daki yangın için bağışlanacak. Bu paket için en az 25$ ödeyebilirsiniz ancak daha fazla bağışta bulunmak isterseniz daha fazla da ödeyebilirsiniz.
 
Paketin içerisinde ise Hollow Knight, Void Bastards, Armello, The Gardens Between gibi oyunlar bulunuyor. Buraya tıklayarak satın alabilir veya inceleyebilirsiniz. Kaç adet satıldığı, insanların ne kadar bağışta bulunduğu gibi istatistikler de bulunuyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler