BF:2 Modu Project Reality Geliştiricilerinden Yeni Bir FPS-Taktik Oyunu: Squad

07.04.2015 19:36 Ömür Gencer

  
       Battlefield 2'nin oyuna bambaşka bir oynanış katan modu  Project Reality geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Tamamen takım ve taktiksel oynanışa dayalı olan bu modun oyuncularını sevindirecek bir duyuru gerçekleşti. Project Reality'nin geliştiricileri Squad adlı yapım için Steam Yeşil Işık üzerinden oyuncuların desteğini bekliyor. 
 
       Squad, tıpkı Battlefield 2: Project Reality'de olduğu gibi yoğun bir biçimde takım oynanışına dayanıyor. Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu yapımda 50 oyunculu takımlar birbirleriyle mücadele edecek. Belirtilene göre oyuna üs kurma mekanikleri, etkileşimli çevre ve devasa haritalar yer alacak. Yapımcı ekip stratejinin, silah kullanma refleksleri kadar önemli olduğunu dile getiriyor.
 
     Geliştiriciler bu yılın sonlarına doğru oyun için bir bağış kampanyası (büyük ihtimalle Kickstarter) başlatacaklarını belirtiyor. Squad'ın Steam sayfasına buradan ulaşarak oyuna destek verebilirsiniz. Oyunun yayınlanan ilk videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler