BF3: Armored Kill'in Haritaları Belli Oldu

25.07.2012 15:33 Samet Konuksal


    Battlefield 3'ün Close Quarters DLC'sinin ardından büyük merakla beklemeye başladığımız Armored Kill adına yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyunda yer alacak haritalar bugün belli oldu.
 
   Baş tasarımcı Niklas Fergaus yaptığı açıklamayla birlikte bu DLC'nin ardından oyuna Death Valley, Armored Shield, Almorz Mountain ve Bandar Desert isminde haritaların ekleneceğini duyurdu. Ayrıca Fergaus, konuyla ilgili bazı detaylara da yer verdi.
 
   Belirtilenlere göre oyundaki her harita, 20 adet araç içerecek. Oyuna başlangıçta bu araçların sayısı az olsa da, bölge kaptıkça daha fazla araç kullanımına erişebileceksiniz. Henüz çıkış tarihi bilinmeyen bu DLC, araç savaşlarının üstünde duracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler