BF4 Açıklamaları EA'in Hisselerini Düşürdü

06.12.2013 17:06 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Battlefield 4'te problemler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün ise Electronic Arts cephesinden DICE ekibine yönelik, "Problemleri çözmeden yeni bir projeye geçilmeyecek." açıklamalarını görmüştük. Gelen yeni haberlere göre bu açıklamalar hissedarların kafasını oldukça karıştırmış. 
 
    Alınan haberlere göre Electronic Arts'ın hisseleri, bu açıklamaların IGN'e yapılmasından sonra bugüne kadar tam %6.5 oranında düşüş yaşadı. Belirtilenlere göre bu düşüş, hissedarların firmanın çıkış planlarının tamamen değiştiğini sanmasından kaynaklanıyor. Bu gelişme yaşanınca Electronic Arts tarafından yeni bir açıklama yapıldı ve Battlefield 4 çalışmalarının herhangi bir oyunun çıkışını geciktirmeyeceği belirtildi.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler