BF: Bad Company 2 - Vietnam'dan Oynanış Videosu

16.09.2010 01:13 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan ve kısa bir videodan başka pek bir bilginin elimizde bulunmadığı Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam, Tokyo Game Show'da gün yüzüne çıktı.
 
     Yepyeni silahlar, haritalar, araçlar ve zırhları içerecek ancak "aynı multiplayer deneyimi" sunacak olan Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın, multiplayeri beklenen etkiyi yapamadı denilen Bad Company 2'ye taze bir kan olacak gibi gözüküyor.
 
      Gamestop'un TGS'den çektiği ve DICE'in ürün müdürü Kevin O'Leary'in eşlik ettiği videoda Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın multiplayerından oynanış sahnelerini görüyoruz. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla izleyebilirsiniz.
 
      Aynı multiplayer modlarını fakat farklı asker tiplerini içerecek olan BC2: Vietnam, bu kış PC, PS3 ve Xbox 360'a DLC(indirilebilir içerik) olarak sunulacak.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler