BLAST Premier: Spring Final 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı!

14.06.2024 00:56 Hamit Can Sayılgan

 
 
     BLAST turnuva serisinin İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlediği BLAST Premier serisinin bahar finali "BLAST Premier Spring Final 2024", Counter-Strike 2 turnuvasında grup aşaması tamamlandı.
 
     A grubunda Natus Vincere, B grubunda ise Team Spirit namağlup olarak adlarını yarı finale yazdırdılar. 
 
     A grubu açılış karşılaşmaları FaZe ile SAW, NaVi ile Astralis arasında gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 2-0, FaZe ile NaVi galibiyet elde ederek kazananlar karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 NaVi, FaZe'i mağlup ederek adını doğrudan yarı finale yazdırdı. FaZe ise çeyrek finale yükseldi. Mağlup olan takımlar SAW ile Astralis, eleme karşılaşması gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonucunda ise 2-0 Astralis, SAW'ı turnuvadan eledi ve adını çeyrek finale yazdırdı. 
 
     B grubu açılış karşılaşmaları Vitality ile Virtus.pro, Team Spirit ile G2 Esports arasında gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 2-1 Virtus.pro ile Team Spirit galibiyet elde ederek kazananlar karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 Team Spirit, Virtus.pro'yu mağlup ederek adını doğrudan yarı finale yazdırdı. Virtus.pro ise çeyrek finale yükseldi. Mağlup olan takımlar Vitality ile G2, eleme karşılaşması gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 Vitality, G2 Esports'u turnuvadan eledi ve adını çeyrek finale yazdırdı.
 
     Playoff etabı çeyrek finalinde; FaZe Clan ile Team Vitality, Virtus.pro ile Astralis eşleşti. Playoff karşılaşmaları yarın 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 30 Dk önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 1 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 1 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler