BLAST Twitch Invitational Valorant Turnuvası Başladı!

12.09.2020 21:42 Hamit Can Sayılgan

 
     RFRSH ve Twitch tarafından IGNITION SERIES kapsamında düzenlenen BLAST Twitch Invitational, Valorant turnuvası başladı!
 
     50.000 Dolar ödül havuzunun oluşturulduğu turnuvaya Team Liquid, G2 Esports, FunPlus Phoenix ve Ninjas in Pyjamas davet edildi.
 
     Turnuva formatı üst tur ve alt tur olarak gerçekleşecek. Üst turda mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşecek. Playoff karşılaşmaları 3 maçlık, büyük final ise 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
     Turnuvanın 1. gününde: G2 Esports - Ninjas in Pyjamas, Team Liquid - FunPlus Phoenix karşı karşıya geldi. G2 Esports ve FunPlus Phoenix, rakiplerini 2-0 mağlup ederek üst tur yarı finaline yükseldi. Team Liquid - Ninjas in Pyjamas alt tur karşılaşmasının sonucunda ise TL, NiP karşısında 2-0 galibiyet elde etmeyi başardı ve alt tur yarı finaline yükseldi. Böylelikle turnuvadan ilk elenen takım Ninjas in Pyjamas oldu.
 
Team Turkey Kadrosu: Maiko, mini, Rip, Rogu, woxic 
 
     Pazar günü Fransa ile gerçekleşecek şov karşılaşmalarında ülkemizi temsilen Rogu'nun kaptanlığını yapacağı Team Turkey sahne alacak. Şov karşılaşmaları Pazar günü TSİ 18:30'da oynanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler