BSC Takipçilerini Kabuktaki Hayalet "Ghost in the Shell" Ön Gösterimine Götürüyor!

28.03.2017 19:51 Tunahan Safdır

 
     Yepyeni bir etkinlikle herkese merhaba!
 
     Başrollerinde Scarlett Johansson, "Beat" Takeshi Kitano, Michael Carmen Pitt, Pilou Asbaek, Chin Han ve Juliette Binoche gibi isimlerin yer aldığı Kabuktaki Hayalet "Ghost in the Shell" filmi 31 Mart 2017 itibariyle ülkemizde de vizyona girecek.
 
     Bölüm Sonu Canavarı olarak 30 Mart 2017 akşamı yapılacak ön gösterim için takipçilerimize 10 adet çift kişilik davetiye veriyoruz.
 
     Kazanmak için yapmanız gereken videoda sorduğumuz sorunun cevabını aşağıdaki formatta yarisma@bolumsonucanavari.com adresine göndermek ve bu konuya katıldığınıza dair yorum atmak. Ayrıca sosyal medyadan beğenip takip etmek ve YouTube kanalımıza abone olmak şansınızı arttıracak!
 
     Ad Soyad
     Telefon
     Cevap
 
     Herkese bol şans!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler