BSC Yarışma: 10 Kişiye Doom Veriyoruz!

18.05.2016 17:49 Gökhan Yılmaz

 
 
      Doom'un Multiplayer betasından sonra bazı şüphelerimiz vardı fakat oyunu belli bir süre denedikten sonra aradığımız gerçek Doom oyununun bu olduğunu gördük. Hafta sonu  yayınlanacak Doom incelemesinde oyunun bizden kaç puan alacağını tahmin edin, doğru tahminler arasından seçeceğimiz 10 kişiye Doom'un PC versiyonunu dağıtacağız. Ve böylece siz de oyuna ya da artık Doom Cehennemi'ne dalarak diyelim, oyunun keyfini kendiniz çıkartabileceksiniz. İsterseniz senaryoyu en zorda bitirin, isterseniz de Multiplayer modda diğer oyuncuları parçalayın.
 
     Gökhan, Doom'a kaç puan verecek? 
 
     İpucu mu istiyorsunuz? Henüz kendim de karar vermiş değilim zira incelemesi için oynamaya devam ediyorum fakat senaryoyu beğendiğimi söyleyebilirim. Gerisi için Cumartesi'yi bekleyelim. 
 
     Kazanan kişiler Pazartesi günü yine haber olarak Bölüm Sonu Canavarı'nda açıklanacak. Yorumlarınızı ister bu haberin altına, isterseniz de Facebook iletisi üzerinden yapabilirsiniz. İki taraf da sayılacak ve kabul edilecek.
 
     Bu çekilişte sponsor olarak Kinguin'e ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Herkese bol şans!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1719 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler