BSC ve DH Bu Akşam 19:30'da The Division'da Buluşuyor

Bölüğü Kurduk, We're The Division
08.03.2016 14:41 Gökhan Yılmaz

  
    The Division çıkışını yaparken Bölüm Sonu Canavarı ve Donanım Haber editörleri olarak bizler de karlarla kaplı New York'a gidiyoruz. Bu akşam YouTube üzerinden çoklu kamera desteği ile The Division canlı yayınında olacağız.
 
     YouTube'un canlı yayınlarda sunmuş olduğu çoklu kamera desteği sayesinde istediğiniz an istediğiniz oyuncunun kamerasına ve ekran görüntüsüne geçiş yapabileceksiniz. Artık ölen oyuncunun ölümden sonraki hayat tecrübelerini izlemek yerine anında aksiyonun içerisindeki oyuncuya geçiş yapabileceksiniz. Fakat bu çoklu kamera özelliği YouTube'un web versiyonunda bulunmaktadır, mobil kullanıcıları henüz kullanamıyorlar.
 
     The Division canlı yayını 19:30'da başlayacak ve aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceksiniz. Eğer sizler de The Division dünyasına dalmayı düşünüyorsanız Voidu'dan 159 TL ile standart paketi, 179 TL ile Gold Edition paketini satın alabilirsiniz. Ayrıntıları burada bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler