Back 4 Blood 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

01.03.2022 21:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Turtle Rock Studios, Back 4 Blood'ın ilk büyük ek genişletmesi olan "Tunnels of Terror"un 12 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra oyunun 10 milyon oyuncuyu aştığını açıkladı.
 
Turtle Rock Studios başkanı ve genel müdürü Steve Goldstein bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Back 4 Blood'ın piyasaya sürülmesinden bu yana kısa sürede böyle bir dönüm noktasına ulaşmak stüdyomuz ve bu franchise için tarihi bir olay. İleriye dönük baktığımızda, hayranlara Ridden dünyasında daha fazla içerik sunacağız. Bu doğrultuda yaklaşan genişlememiz Tunnels of Terror'ü sizlere sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz.” 
 
Back 4 Blood şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back 4 Blood Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler