Bad Company 2 DLC'leri Xbox Live'de Çok Ucuz!

Vietnam paketi bu fiyata kaçmaz!
05.04.2011 20:47 Levent Polater

 
    Battlefield: Bad Company 2 oyuncusuysanız, hele ki bir de bunu Xbox 360 platformunda yapıyorsanız bu hafta Microsoft'un size özel bir sürprizi var. Major Nelson, kendi blogundan yaptığı açıklamayla DICE imzalı FPS oyununun DLC'lerinin bugünden 11 Nisan'a kadar yarı fiyatına satılacağını söyledi.
 
     Böylece Bad Company 2'nin Vietnam expansion paketini yalnızca 600 MS puanına satın alabilirsiniz. Specact Upgrade Bundle, 240 MS puanına, Onslaught Mode ise yalnızca 200 MS puanına satılıyor.
 
    Son olarak, 2009 çıkışlı 'gözden geçirilmiş' Battlefield 1943'ü satın almadıysanız, bunun da fiyatının yarı fiyata yani 600 MS puanına alıcılarını beklediğini hatırlatalım. Bu arada konu ücretlerden ve Battlefield'den açılmışken, ücretsiz oynanışa sahip Battlefield: Play4Free'ye de göz atmanızı tavsiye ediyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler