Bad Company 2 Gelecek Ay iPhone'da

07.10.2010 11:39 Alkan Adakaner


 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3'te fırtına gibi esen Battlefield: Bad Company 2 de iPhone'un yolunu tutan oyunlar listesine girdi. Electronic Arts'ın açıklamasına göre ünlü FPS oyunu gelecek ay iPhone ve iPod Touch'lar için yayınlanacak.
 
     14 bölümün bulunacağı Bad Company 2'nin iPhone sürümü multiplayer moda da sahip olacak. Zaten oyunun en önemli özelliği multiplayer moduydu.  Bakalım bu mod konsol ve PC'deki zevki verebilecek mi?
 
     Bad Company 2'nin iPhone için hazırlandığının açıklamasından sonra Medal of Honor'ı da bu platformda görme ümidimiz arttı. Oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler