Bad Company 2 Harita Paketinin Çıkış Videosu

30.11.2010 22:28 Samet Konuksal


 
 
     Savaş atmosferini en iyi yansıtan serilerden Battlefield serisinin son çıkan oyunu Battlefield: Bad Company 2'nin yedinci harita paketi için çıkış videosu yayınlandı.
 
     Önceden yayınlanan diğer paketlerde de olduğu gibi tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak olan paket, ikisi oyunun senaryo modundan, diğer ikisi ise Bad Company serisinin ilk oyunundan alınan dört adet yeni haritayı içeriyor.
 
     Paketin yayınlanan çıkış videosunda, oyuna eklenecek olan Oasis, Harvest Day, Heavy Metal ve Cold War haritalarından alınan oynanış sahneleri gösteriliyor. Harita paketi için gereken güncellemenin bugün çıktığını, haritaların kullanımının ise yarından itibaren başlayacağını hatırlatalım.
 
     Yayınlanan videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler