Bad Company 2 Henüz MW 2'yi Tekmeleyemedi

03.06.2010 11:22 Alkan Adakaner

 
 
     Birbirlerinden oldukça farklı özelliklere sahip olsalar da FPS pazarında birbirlerinin büyük rakibi olan Battlefield: Bad company 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 arasında sıkı bir yarışı olacağı düşünülüyordu. Bu yarışı kızıştıran etkenlerden biri de EA'in bizzat kendisiydi.
 
     Sürekli Bad Company 2'nin Modern Warfare 2'yi tokatlayacağını söyleyen EA yetkilileri satışlara baktığımızda bunun çok uzağında olduklarının farkına varmış olmalılar ki "Modern Warfare 2'yi bu yıl tek bir oyunla tekmeleyemeyeceklerini" kabul ettiler.
 
    Buna rağmen olaya uzun süreli baktığımızda "pazar payını büyüteceklerine ve pazarı genişletme amaçlarına ulaşacaklarına" inanıyorlar.
 
    Electronic Arts yetkililerinin bu tür açıklamalarına bakacak olursak Call of Duty: Black Ops ve Medal of Honor arasında büyük bir savaş başlayacak gibi görünüyor.
 
    Infinity Ward'un elemanlarının dağılması ve Medal of Honor'ın çoklu oyunculu modunu Battlefield'ın yapımcısı DICE'in geliştirdiğini göz önüne alırsak Call of Duty cephesinde işler eskisi kadar kolay olmayacak diyebiliriz.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler