Bad Company 2 Mac için Piyasaya Çıkabilir

09.03.2010 17:01 Alkan Adakaner


 
 
     Battlefield: Bad Company 2 hiç kuşkusuz son dönemlerde piyasaya çıkan en iyi çok oyunculu oyunlardan birisi olarak dikkat çekiyor.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkan oyun son dönemlerde adı önplana çıkan Mac platformuna da gelebilir mi?
 
      Valve, bir süre önce Steam'de Mac oyunlarının satılacağını ve kendisi tarafından geliştirilen bazı oyunların da Mac'e uyarlanacağını açıklamıştı. Bu haberin ardından Bad Company 2 ile ilgili bir gelişme de yaşandı.
 
     Battlefield'ın yapımcısı Karl Magnus Troedsson "Şu sıralar Bad Company 2'yi Mac'e uyarlama imkanlarını araştırıyoruz" sözleriyle dikkatleri firmanın üzerine çekti.
 
     DICE, 2008 yılında Battlefield 2142'yi de Mac platformu için piyasaya çıkarmıştı. Steam desteği sayesinde Mac platformunda yoğun hareketlilik bekleniyor.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler