Bad Company 2: Vietnam & VIP Map Pack Görüntüleri

29.11.2010 10:28 Alkan Adakaner

 
 
    Battlefiled: Bad Company 2 kuşkusuz 2010 yılının en başarılı oyunları arasında bulunuyor. Bu başarılı FPS oyununun multiplayer modları çok sayıda oyuncuda bağımlılık yaptı. Bağımlılık yapmaya da devam edecek gibi görünüyor.
 
    Oyuna ait ortaya çıkan yeni görüntülerde Vietnam adlı indirilebilir içeriğinde bulunacak olan haritalardan birer adet görüntü bulunuyor. Bu haritalar isimleri ise Vantage Point, Hill 137, Khao San Temple, Phu Bai Valley ve Operation Hastings olarak sıralanıyor. 
 
    Bunun yanı sıra VIP Map Pack 7'ye ait görüntüler de yine aşağıda bulunabilir. Battlefield 3 öncesi yeni haritalar oyunu yeniden uzun süre oynanabilir kılacaktır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler