Bad Company 2: Vietnam'dan Yeni Video

05.11.2010 14:30 Alkan Adakaner


 
     Battlefield: Bad Company 2 bugüne kadar 6 milyon adet satarak büyük bir başarı elde etti. Geliştirici DICE ve Electronic Arts da bu oyunun dünyasını genişletmeye kararlı.
 
     Bir süre önce açıklanan Battlefield: Bad Company 2: Vietnam bildiğiniz gibi multiplayer moduna ait bir indirilebilir içerik. Playstation Network, PC ve Xbox Live için yayınlanacak olan bu içerik 15 dolar karşılığında satışa çıkacak.
 
     Vietnam'ım yoğun savaş atmosferini yaşayacağımız bu pakete ait yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı. Anlaşılan heyecan dolu sahneler yine bizi bekliyor. Yeni videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler