Bad Company 2: Vietnam'ın İlk Notu Yüksek Seviyede

Anlaşılan Bad Company 2: Vietnam, seriye yakışır bir ek paket olacak.
16.12.2010 18:12 Samet Konuksal


     2010 yılının multiplayeri en iyi oyunlar arasında gösterebileceğimiz Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayer ek paketi Vietnam'ın çıkışına az bir süre kaldı. Bad Company 2: Vietnam'ın ilk incelemesi ise IGN tarafından yapıldı.
 
     Oyuna 10 üzerinden 9.5 puanı veren IGN editörleri, Bad Company 2: Vietnam'a "büyüleyici" yakıştırmasını yapmış. İncelemede, oyun hakkında "Battlefield serisine yakışır bir şekilde takım stratejisine bağlı kalınmış. Dürüst olmak gerekirse, benim kafamı karıştıran şey, Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın tek başına bir oyun olarak sunulmamasıdır." denilmiş.
 
     Ek paketin PC sürümünü inceleyen Arthur Gies, "Bad Company 2: Vietnam, bu yıl oynadığım en iyi multiplayer deneyimlerinden birisiydi." sözüyle yazısını sonlandırmış.
 
     Conquest ve Rush olmak üzere iki mod, 4 yeni harita içeren Bad Company 2: Vietnam, 2 gün sonra PC oyuncuları için oynanabilir hâlde olacak. 21 Aralık'ta ise Vietnam, konsol oyuncularıyla buluşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler