Bad Company 2'de Co-op Modu Olabilir mi?

02.02.2010 16:36 Ersin Kılıç

 
Şu sıralar yayınlanan PC ve Xbox 360 betası ile gündemde olan Battlefield : Bad Company 2 için oldukça ilginç bir açıklama geldi.
 
DICE'den Charles Magnusson, Eurogamer ile yaptığı söyleşide oyun hakkında bazı önemli detayları oyunseverlerle paylaşırken, bazı söylemleri ile de kafaları karıştırdı.
 
Oyunun multiplayer modlarının sürekli kıyaslandığı Call of Duty : Modern Warfare 2'den daha iyi olduğunu savunan Magnusson, oyunun çoklu oyuncu kısımları üzerinde oldukça fazla fikir alışverişi yaptıklarını ve sonuçta en iyi kararları verdiklerini belirtti.
 
Stüdyolarının sınırsız bir kaynağa sahip olmadığını da dile getiren Magnusson, buna rağmen oyuna co-op modu eklemek istediklerini söylerken son olarak belirttiği "Oyunun fanları biraz sabırlı olsun ve bize güvensinler" sözü ise bu konuda akıllara soru işaretlerinin gelmesine sebep oldu.
 
Aslında şöyle bir düşününce Bad Company 2'nin ilk oyunu baz alırsak co-op oynanışa oldukça elverişli olduğunu söyleyebiliriz. Çoklu oyuncu modu ile çok daha ön planda ve önem işgal eden oyunun böyle bir özellik ile piyasaya çıkması durumunda, hikaye modunun da beklenenden daha eğlenceli geçmesi sağlanabilirdi.
 
İçerdiği oyun dinamikleri ile en çok oynanan serilerden biri olan Battlefield'in yeni oyunu Bad Company 2, önümüzdeki ay başında PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. Ayrıca oyunun PC versiyonu DirectX 11 desteği ile piyasaya çıkacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler