Bad Company 2'nin Limited Versiyonu Duyuruldu

Bad Company'nin ikinci oyununda karlı mekanlarda da mücadele etmemiz gerekecek.
15.10.2009 18:10 Ersin Kılıç

EA Games bugün yaptığı açıklama ile Battlefield : Bad Company 2'nin Limited Edition versiyonunun çıkacağını belirtti.
 
Altı özel oynanış modu bulunacak olan Limited Edition paketi oyunun çıkış tarihi ile aynı dönemde yani Mart ayında piyasaya sürülecek. 
 
Oyunun normal versiyonu ile aynı fiyata satılacak olan Limited Edition, özel bir kutu tasarımı ile satılacak ve dört farklı karakter sınıfı, 15'in üzerinde araç ve 40 silah, 15 alet kiti ve 13 uzmanlık alanı ile 15,000'in üzerinde farklı kit kombinasyonuna olanak sağlayan ana oyunla birlikte gelecek.

İşte stoklarda sınırlı olarak bulunacak olan bu versiyon ile birlikle gelecek özellikler ;

Araçlı savaşlar için dört paket:

• Geliştirilmiş Araç Zırhı – Tüm araç türlerinde kullanılan bu zırh paketi ile patlayıcı ve delici savaş başlıklarının etkisi azalacak ve aracınızın dayanıklılığı gözle görülür ölçüde artacak.
 
• Üstün Araç Ateş Gücü – Tüm zırhlı araçlara eklenen yerleşik silah paketleri ile aracınızın saldırıp yok edebileceği hedeflerin menzili ciddi biçimde artacak.
 
• Araç Hareket Sensörü – Bu elektronik paket ile aracın yakın menzilindeki düşman birimlerinin yerlerini tespit edebilirsiniz.
 
• İzleyici Ok Tabancası – Araçlara saplanan bu manyetik ok sayesinde takım üyeleriniz görüş alanlarının dışında kalsa bile hareketli hedefleri izleyebilecek, kilitlenebilecek ve saldırabilecekler.

İki klasik Battlefield 1943™ silahı:

• M1A1 Yarı Otomatik Tüfek – Bu güvenilir ama ağır silah Battlefield ustalarının elinde çok etkili bir güç olacak.
 
• M1911 Tabanca – Büyük ölçüde değiştirilmiş olan M1911 güvenilirliği ve .45 kalibrelik şarjörünün gücü yüzünden tercih edilmektedir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler