Bad Company 2'ye Co-Op Modu Geliyor

12.05.2010 15:58 Ersin Kılıç


 
     Son günlerde bir hayli yeni haber ve duyurular ile karşımıza çıkan EA Games, online olarak en çok oynanan oyunlardan biri olan Battlefield : Bad Company 2'nin gelecek olan yeni oyun modunu duyurdu.
 
     EA games'in duyurusunu yaptığı bu modun ismi ise Onslaught olarak açıklandı. Modun en büyük özelliği ise dört kişilik co-op modunu destekleyecek olması. Bad Company 2'nin ana hikayesi ve görevleri dört kişilik oyuna oldukça müsait olmasına rağmen, oyunda tek kişi olarak ilerliyorduk. Buna rağmen bu co-op modu tek kişilik hikaye için değil, özel olarak hazırlanmış görevler için geçerli olacak.

     Çıkacak olan içerik ile birlikte çoklu oyuncu modundaki Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes ve Nelson Bay haritaları elden geçirilmiş olarak tekrar karşımıza çıkacak. Bu yeni oyun modu için haritalara yeni ışıklandırmalar, gün döngüsü, araçlar ve başka özellikler eklenecek.
 
     Yakında çıkacağı belirtilen içeriğin sadece oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümü için hazırlandığı da açıklandı. Oyunun bu yeni modu için yayınlanan tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler