Bad North: Jotunn Edition Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Rayman Legends

21.11.2019 17:57 Gazali Çetinkaya

 
 
Plausible Concept'in roguelite tipi gerçek zamanlı strateji oyunu Bad North: Jotunn Edition bu hafta Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 29 Kasım'a kadar ücretsiz dağıtılacak ve bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Gelecek hafta verilecek ücretsiz oyun da belli oldu. Rayman Legends 29 Kasım - 6 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store'dan ücretsiz indirilebilir olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bad North: Jotunn Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Plausible Concept Dağıtıcısı: Raw Fury Tür: RTS Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler