Bağımsız Yapım Armikrog ve Kyn PlayStation 4'e Geliyor

11.11.2014 01:34 Ömür Gencer

 
      Geçtiğimiz saatlerde sizlere başarılı taktik oyunu The Banner Saga'nın PlayStaiton 4 için duyurulduğunu aktarmıştık. The Banner Saga'yı PlayStation 4'e taşıyan dağıtımcı ekip bu konsola getireceği oyunun The Banner Saga olmadığı duyurdu.

       Yapılan açıklamaya göre Armikrog ve Kyn da PlayStation 4'e gelecek bağımsız oyunlar arasında yer alıyor. Armikrog, tamamen kilden yapılmış bir dünya ve karakterlerden oluşan point-and-click tarzında bir oyun. Oyundaki tüm animasyonlar stop motion tekniğiyle elde edilmiş. Kyn ise sadece iki kişi tarafından geliştirilen Viking temasını benimsemiş geniş bir RPG oyunu. Bu iki oyunun ne zaman PlayStation 4'e geleceği hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kyn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Tangrin Dağıtıcısı: Versus Evil Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler