BalKhan, Galatasaray Espor'un Halen Daha Ödeme Yapmadığını Duyurdu

14.11.2019 20:27 Hamit Can Sayılgan

 
      Galatasaray Espor, League of Legends takımının Koreli ormancı oyuncusu Choi "BalKhan" Hyun-jin, sosyal medya üzerinden takımın halen daha ödeme yapmadığını açıkladı.
 
     BalKhan: "Parayı aldım mı? Yine sözlerini tutmadılar. Yine mi yalan söylüyorum? Kore'ye geldiğimden beri 3 ay geçti, bu takıma kim geri dönecek merak ediyorum."
 
 
 
    VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde Galatasaray Espor'a transfer edilen BalKhan, takımıyla birlikte grup aşamasını 3. sırada tamamladı ve Playoff'a yükseldi. İlk turda 1907 Fenerbahçe Espor ile eşleşen takım, FB'yi mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Burada Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi oldu. Yarı finalde SUP'a 3-0 mağlup olan Galatasaray Espor turnuvadan elendi ve sezonu tamamladı. BalKhan, sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrıldı ve yönetimin ödeme yapmadığını açıkladı.
 
BalKhan'ın daha önce yapmış olduğu açıklama 
 
     “Galatasaray’ı suçlamak gibi bir niyetim olmadığını söylemek istiyorum. Mayıs ayında takıma transfer olduktan sonra ilk ödememi playofflardan iki gün önce, 14 Ağustos’ta aldım. Tüm takım üyeleri, ben de dahil, o zamana kadar herhangi bir ödeme almamıştı. Bu durum hem scrimleri hem de ligdeki karşılaşmalarımızı etkiledi. Ödeme günlerim 30 Haziran, 30 Temmuz, 15 Ağustos ve 15 Eylül’dü. Kontratım 18 Eylül’de bitti. Organizasyon hem beni hem de ajansımın iletişim çabalarını görmezden geldi. Diğer oyuncular da ödeme almıyor. Bunu yazmam yanlış mı? Artık sabırlı olamıyorum. Kore’ye dönene kadar, hatta Türkiye’deyken bile yalan söylediler.
 
     İletişim kurmayı reddettiler. Bunu artık saklayamıyorum çünkü günlük hayatımı etkiliyor. Türkiye hakkında sayısız dedikodu bulunuyor. Bunun başıma geleceğini bilmiyordum. Belki de artık Türkiye’ye hiçbir zaman geri dönmem.”
 
     Açıklamaların ardından Galatasaray Espor, sessiz kalmayı sürdürdü. Öte yandan Barış ‘Tolerant’ Çepnioğlu, bir zamanlar formasını giydiği Galatasaray Espor’daki ödeme krizine dikkat çekmişti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler