Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir

06.05.2024 16:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Oldukça başarılı bir yapıya sahip olan ve 2023 yılında övgüler toplayan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni iddialar ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Apple geçtiğimiz yıl iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve belirli iPad modelleri için büyük çaplı (AAA) oyunların yayınlanacağını duyurdu. Şimdi ise bu oyunlar arasında Baldur's Gate 3’ün yer aldığı söylentileri bulunuyor.
 
Söylentiler 2025'in ilk çeyreğini gösteriyor 
 
 
 
Şu ana kadar Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake ve Death Stranding gibi oyunlar App Store’daki yerini aldı. Büyük bütçeli yapımlar arasında bulunan bu oyunlar elbette Apple kullanıcıları için iyi bir gelişme. Geldiğimiz noktada şirket bu oyunlarla beraber duracak gibi görünmüyor ve ortaya çıkan detaylara göre 2025'in başlarında Baldur's Gate 3’ün belirtilen cihazlara geleceği aktarılıyor.
 
2025'in başlarında çıkacağı bildirilen Baldur's Gate 3'ün diğer taraftan iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'te daha iyi performans göstereceği de bildiriliyor. Oyuncular genel olarak yorumlarda Baldur's Gate 3'ün zengin bir hikaye ve bağımlılık yaratan bir oynanış sunduğunu belirtiyor. Ayrıca yapım şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PC ve macOS için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler