Baldur's Gate: Dark Alliance Yarın PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

06.05.2021 17:38 Gazali Çetinkaya

 
2001'de PlayStation 2 ve orijinal Xbox için piyasaya sunulan hack-and-slash aksiyon RPG oyunu Baldur's Gate: Dark Alliance modern sistemlere geliyor.

Yayıncı Interplay Entertainment ve geliştirici Black Isle Studios, Baldur's Gate: Dark Alliance'ın 7 Mayıs'ta Switch, PlayStation 4, Xbox One ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 ile Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / €29.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Yeniden yayınlanacak sürüm remaster veya remake değil. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'te 4K desteği dışında çok fazla bir yeni özellik sunmuyor. İki oyunculu local co-op oynanış içerecek.
 
PC ve mobil versiyonları ise bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte planlanıyor.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı -34 Sn önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler