Balıkçılık Oyunu Fishing Paradiso, 2 Haziran'da PC ve Switch'e Geliyor

26.05.2022 18:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Odencat, tropikal bir ortamda geçen balıkçılık rol yapma oyunu Fishing Paradiso'nun 2 Haziran'da Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Fishing Paradiso ilk olarak Mayıs 2019'da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü.
 
Kötü haber: Öldün. İyi haber: en azından cennettesin!

Öbür dünyada ilk uyandığında, kendini okyanusun orta yerinde terk edilmiş küçük bir adada buldun. Şaşaalı kapılar, selam vermek için sıraya dizilen melekler bunların hiçbiri yoktu-sadece birkaç palmiye ve sana eşlik eden sinir bozucu ufak bir kuş. Cennet denen yer için pek de parlak durmuyor. Seni bir şeylerden koruyacak bir barınak veya yemek için herhangi bir yiyecek yok. Sadece kıyıda duran eski bir olta var. Görünüşe göre balık tutmayı öğreneceksin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fishing Paradiso Platformlar: PC Geliştirici: Odencat Dağıtıcısı: Odencat Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler