Bandai Namco ve Supermassive Games The Dark Pictures: Man of Medan'ı PS4, Xbox One, PC için Duyurdu

21.08.2018 12:40 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco ve Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu olacak Man of Medan'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 2019'da çıkış yapacak.
 
The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak. Her bir oyun birbirinden bağımsız olacak ve yeni bir hikaye, yeni yerler ve yeni oyuncu karakterleri içerecek.

The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu Man of Medan'da dört genç Amerikalı İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir enkazı bulmak için Güney Pasifik'te bir dalış gezisine çıkar. Fırtınanın bastırmasıyla birlikte gezileri kabusa döner. Kim yaşayacak? Kim ölecek? 
 
Oyuncular geminin kaptanı da dahil olmak üzere beş karakterin rolünü üstlenebilecek.
 
Her bir oyun dallanan hikayeleri, yolları ve sayısız sonları ile tekrar oynanabilir şekilde tasarlanacak. Oyuncuların vereceği kararlar karakterlerin hayatta kalması için büyük önem taşıyacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures: Man of Medan Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler