Batman: Arkham Collection ve LEGO Batman Trilogy Epic Games Store'da Ücretsiz

19.09.2019 18:23 Gazali Çetinkaya

 
Bu hafta Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun koleksiyonu bekliyor.

İlki Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman Arkham Knight oyunlarını içeren Batman: Arkham Collection. İkincisi ise LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes ve LEGO Batman 3: Beyond Gotham oyunlarını içeren LEGO Batman Trilogy.
 
Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 26 Eylül'e kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Gelecek hafta da Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun bekliyor. Everything ve Metro 2033 Redux 26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler