Batman: Arkham Knight Epic Games Store Sürümü Denuvo Kullanmıyor

23.09.2019 09:15 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games'in bu hafta Batman: Arkham Knight'ın da dahil olduğu Batman: Arkham Collection'ı oyunculara ücretsiz olarak vermesiyle oyunun Epic Games Store sürümünün Denuvo kullanmadığı ortaya çıktı.
 
Bunun üzerine, NeonGaming adlı YouTube kanalı da Denuvo kullanılan sürümü ile kullanılmayan sürümünü 1080p yüksek ayarlar ve 720p düşük ayarlarda karşılaştırdı. Kare hızında 3-5 fps gibi ufak artışlar var fakat asıl yükleme sürelerinde büyük ölçüde bir gelişme var.
 
Batman: Arkham Knight'ın PC çıkışı tam anlamıyla bir felaketti. Oyun oynanmayacak seviyede optimizasyon sorunlarına sahipti ve en sonunda düzeltilene kadar bir süreliğine satıştan kaldırıldı. Şimdi bu tarz sorunlar yok fakat Steam sürümü halen Denuvo kullanıyor.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler