Batman: Arkham Knight'ın 40 Dolarlık Season Pass'inin İçerikleri Açıklandı

04.05.2015 15:25 Ömür Gencer

        Geçtiğimiz günlerde açıklanan ve fiyatıyla oldukça tepki toplayan Batman: Arkham Knight'ın 40 dolarlık season pass'i hakkında detaylar paylaşıldı.

 
         Açıklanan göre season pass'te Batgirl: A Matter of Family  adlı bir içerik bulunacak ve Arkham serisinde ilk defa Batgirl olarak oynayabileceğiz. Bu bölümler Batman: Arkham Knight'tan öncesini konu alacak ve tamamen yepyeni bir mekanda geçecek. Bunun yanında The Season of Infamy adlı içerikte Batman'i kontrol edecek ve yeni hikaye görevleri yapacağız. Gotham City Stories adlı içerikte de Batman'e destek olan karakterleri yöneterek Arkham Knight'tan hem önce hem de sonra gerçekleşen olaylara tanıklık edeceğiz.
 
       Görev içeriklerinin yanında season pass'te Batman'in 75 yıllık tarihinden Batmobilleri ve yolları içerecek "Legendary Batmobiles with Themed Tracks" adlı içerik, çeşitli düşmanlara karşı mücadele vereceğimiz challenge haritaları ve Batman, Robin, Nightwing ve Catwoman için kostümler yer alıyor.
 
      Season Pass'in belki de en önemli içeriği Batgirl'e ait ilk görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz. Tüm bu içeriklerin 40 dolara değip değmediği tabii ki de oyunculara kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler