Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümüne SLI ve Crossfire Desteğinden Vazgeçildi

19.11.2015 23:33 Samet Konuksal


    Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü son yıllarda oyun dünyasında yaşanan en rezil gelişmelerden birisi olabilir. Küçük bir oyun geliştiricisine devreden ve ortadaki epey sorunlu bir oyunu bilerek çıkaran Warner Bros, daha sonrasında oyunu satıştan çekmişti. Oyuna güncellemeler sunduktan sonra yeniden piyasaya çıkaran firma yine bekleneni verememiş, sorunlu bir yapımı oyunculara bırakmıştı. Tüm bunların ardından oyunla ilgili beklenen bir diğer performans arttırıcı özellikten vazgeçildi.
 
    Bugün yapılan açıklamalarda Batman: Arkham Knight'ın PC sürümüne gelmesi beklenen SLI ve Crossfire desteğinden vazgeçildiği belirtildi. Yani PC'lerinde iki ekran kartına sahip olan oyuncular normal şartlar altında Batman: Arkham Knight'ta ekran kartlarının sadece birinden verim alabilecekler. 
 
    Yapılan açıklamalarda firma yetkilileri son birkaç aydır Batman: Arkham Knight'a bu özellikleri sunmak için çalıştıklarını, fakat sonucunda elde edilen şeylerin beklenenden az performans verdiğini ve diğer oyuncular için yeni problemleri çıkarabilme riskinin olduğunu söylediler. Warner Bros. yetkilileri açıklamalarında oyunculardan özür dilemeyi unutmadılar.
 
    Batman: Arkham Knight baştan yapılmadığı sürece PC sürümü beklenen bir seviyeye gelmeyecek gibi görünüyor. Rocksteady gibi deneyimli bir yapımcı bile aylarca çalışarak oyuna beklenen SLI desteğini getiremiyorsa oyunu ilk ele alan Iron Galaxy Studios ortaya teknik açıdan düzeltilemez bir proje koymuş demektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler