Batman: Arkham Knight'ın PC Yaması Bir Kez Daha Amacına Ulaşamadı

27.11.2015 16:56 Samet Konuksal


    Orijinalinde Iron Galaxy Studios isimli küçük bir ekip tarafından geliştirilen Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü düzeltilemiyor. Önce satıştan çekilen, sonrasında asıl yapımcı Rocksteady tarafından yamalarla güncellenen Batman: Arkham Knight, bekleneni hâla veremiyor.
 
    Bundan üç gün öncesinde oyun için yeni bir yama yayınlanmıştı. Yamanın amacının oyundaki VRAM kullanımını düzeltmek ve konuyla ilgili performans düzeltmeleri sunmak olduğunu söyleyen Rocksteady, yine ve yeniden amacına ulaşamamış görünüyor.
 
    Konuyla ilgili bir performans testi yayınlayan Digital Foundry, yama sonrasında yaşanan performans artışının minimal seviyede olduğunu belirtiyor. AMD kartlarda oyunun hâla çok sorunlu çalıştığını belirten ekip, 2 GB VRAM'e sahip Nvidia ekran kartlarında Vsync ile 30 FPS kısıtlaması koyarak konsola yakın performans elde edildiğini belirtiyor. Ancak yine de 4 GB VRAM'e sahip GTX 970'te oyundaki grafik ayarları normal seviyeye alındığında bile FPS düşüşleri yaşanıyor. Test videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler