Batman Beyond'un Remaster Versiyonu Resmen Duyuruldu

19.07.2019 12:18 Nursema Emre

 
Bugün Batman denince birçoklarının aklına Joker, The Dark Knight ve Arkham serisi gelse de belki de Batman külliyatının en efsane yapımlarından Batman Beyond'u da unutmamak gerek.
 
Batman: The Animated Series'in hemen sonrasında yaşanan olayları anlatan ve çizgir roman tarihinin en iyi animasyon serilerinden biri olarak anılan yapım resmen Remastered sürüme kavuşmaya hazırlanıyor.
 
Comic-Con büyesinde yapılan duyuruya göre, "Batman Beyond: The Complete Animated Series Limited Edition" ismiyle bizlerle birlikte olacak olan seri 15 Ekim'de dijital olarak ve 29 Ekim'de ise Blu-Ray versiyonuyla sevenlerinin karşısına çıkacak.
 
52 bölümlük serinin 41 bölümü baştan sona Remastered kalitesiyle gelecek. Kalan 11 bölüm içinse yapımcı ekip ellerinden geleni yapmasına karşın kopyalar çok hasarlı olduğu için %100 başarı sağlanamamış.
 
Serinin Remastered ve normal versiyonlarının karşılaştırıldığı videyou aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler