Batman: Return to Arkham için Çıkış Tarihi Verildi, Grafikler Karşılaştırıldı

06.09.2016 16:49 Gazali Çetinkaya

   Warner Bros. Interactive Entertainment, 18 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurduğu remastered paket Batman: Return to Arkham için yeni bir çıkış tarihi verdi. Duyuruya göre Batman: Return to Arkham, 21 Ekim tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

 
   Hatırlarsanız remastered paket ilk duyurulduğunda bir karşılaştırma videosu yayınlamışlardı ve grafikler eskiye göre daha kötü görünüyordu. Şimdi ise PlayStation 3 ve PlayStation 4 grafiklerinin karşılaştırıldığı yeni bir video paylaşıldı. Bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 

 
  Batman: Return to Arkham; Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve bu iki oyunun DLC'lerini Unreal Engine 4 ile oyunculara sunacak. 
 
  Virtuos Games'in üzerinde çalıştığı remastered paket daha önce 29 Temmuz tarihinde çıkması planlanıyordu ancak aldığı erteleme ile belirtilen tarihte oyun çıkış yapamadı. Yapılan açıklamada ise Virtuous Games'in oyunculara güzel bir deneyim sunması için ekstra zamana ihtiyacı olduğu söylenmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Return to Arkham Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler