Battalion 1944 Geliştiricileri 60FPS Deneyim Konusunda Konsolların Limitlerine Dem Vurdu

24.02.2016 19:30 Tunahan Safdır

 
     2. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu Battalion 1944, Kickstarter projesi olarak başarılı bir grafik çizmişti. Öyleki Unreal Engine 4 motoruyla geliştirilen oyun son 3 gün içerisinde beklenenden %244 daha fazla bağış topladı. Britanyalı geliştirici Bulkhead Interactive durumdan oldukça memnun gözükürken oyunla ilgili geliştirme çalışmaları devam ediyor.
 
     Geliştirici kanadından gelen açıklamaya göre ekip gece-gündüz oyun üzerinde çalışır vaziyette. Son günlerde oyuna hem hedef olarak koydukları hem de bu hedefte ilerlerken akıllarında yer eden pek çok özelliği eklediklerini belirten ekip hedeflerimizi sadece söylemekle kalmıyoruz, onları gerçeğe dönüştürüyoruz açıklamasıyla iddiasını gösterdi. Kafalarında planladıkları pek çok fikrin olduğunu belirten ekip bunların bir kısmının şu an şekillenmekte olduğunu belirtti.
 
     Konsollar ve oyunun performansı hakkında gelen bir soruyla ilgili geliştirici ekipten Joe Brammer, bunun kendi ellerinde olduğunu ancak konsollarında bir limitinin olduğunu ve bunun üzerine çıkamayacaklarını söyledi. 60FPS sözü vermiyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı söyleyebilirim diyerek açık kapı bıraktı. Ayrıca erken erişim sürecine yoğunlaştıklarını ve şu an oyunun Xbox One sürümüne odaklandıklarını da sözlerine ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battalion 1944 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler