Battefield 4'e Gece Operasyonlarına Odaklanan Yeni Bir DLC Geliyor

07.08.2015 03:14 Ömür Gencer


      Battlefield 4 çıkalı iki sene olsa da oyuna yeni içerikler gelmeye devam ediyor. EA, oyun için yeni bir DLC duyurdu. Night Operations adını alan bu DLC oyuna gece operasyonlarına ve gizliliğe odaklanan yeni haritalar ve yeni içerikler getiriyor.
 
        DLC oyuna Zavod: Graveyard Shift adlı bir haritayı ekliyor. Bu haritayla birlikte geliştirilmiş sesler, patlatılabilir ışıklar gibi sessizliğe odaklanan ve daha stratejik oynanış elementleri oyuna ekleniyor. DLC ile birlikte gelen harita oyundaki tüm oyun modlarını desteklerken Gun Master modunun bu haritada bambaşka bir deneyim sunacağı belirtiliyor. Bu DLC ile birlikte yeni bir sunucu takım dengeleyicisi, silahlarda bazı düzenlemeler ve netcode ayarlarının geleceğini de söyleyelim.
 
       Bu gece indirilebilir içeriğinin Eylül ayında oyunculara sunulacağı belirtiliyor. EA'nin bahsettiğimiz içerik için yayınladığı oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler