BattleNet, Call Of Duty 2021'den Yeni Detayları Ortaya Çıkardı

30.06.2021 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçen yıl Call of Duty: Black Ops Cold War'un lansmanını gördük ve Warzone ile entegrasyonuna şahit olduk. Bu, oyunculara her iki oyundaki yepyeni haritaları, silahları ve araçları keşfetmelerini sağlayan düzenli güncellemeleri beraberinde getirdi.
 
İki oyun arasındaki birleşmeden dolayı Activision oyun içi mikro dönüşümlerden çılgın bir başarı elde etti. Bu nedenle Warzone'un gelecekteki Call of Duty oyunlarında merkezi konumda olarak öne çıkması mantıklı bir hamle olacak.
 
Battle.net kısa süre önce hizmete dahili bir alpha eklendiğini gören bir güncelleme aldı ve hayranların bunu fark etmesi ve paylaşması uzun sürmedi. Tom Henderson, bu keşfi paylaşmak için Twitter'a gitti. Henderson, Slipstream'in bu yılki CoD oyununun kod adı olduğunu ve II. Dünya Savaşı'nda geçeceğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 21 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 42 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler