Battlefield 1, Dünya ile Aynı Anda Playstore’da

20.10.2016 12:05 Gazali Çetinkaya

 
   Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, tüm dünyada heyecanla beklenen en yeni oyunları dünya ile aynı anda kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor.
 
   Orijinal, sürükleyici konuları, yüksek oyun kalitesi, dinamik oyun yapısı ve sinematik görsel özellikleri ile büyük bir merakla beklenen Battlefield 1, 21 Ekim Cuma günü Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Ekim sonuna kadar Türk Telekom evde internet faturasıyla oyunu satın alan Türk Telekom aboneleri, Kasım ayı boyunca sınırsız adil kullanım kotası avantajından da faydalanabiliyor.
 
   DICE tarafından geliştirilen ve dünyanın en beğenilen FPS serilerinden biri olan Battlefield serisinin en yeni oyunu olan Battlefield 1, Türkçe metin ve altyazı desteği ile sunuluyor.
 
   Oyunseverleri 1. Dünya Savaşı atmosferine götüren ve bu savaşta geçen birçok cepheyi içeren Battlefield 1’de oyuncular piyade olarak ya da tank, motosiklet, uçak ve savaş gemilerini kullanarak Afrika, Ortadoğu ve Avrupa’da birçok bölgede çarpışmalara katılabiliyor. Türkçe metin desteği ile sunulan oyunda Osmanlı Ordusu Çanakkale Savaşı’nda Türkçe seslendirme özelliğiyle yer alıyor. 
 
   Battlefield 1, Playstore'da 179 TL ile satışa sunulmuş durumda. Oyunun Playstore sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 2 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 4 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler