Battlefield 1 Kış Güncellemesi Yayınlandı

14.02.2017 21:18 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün, Electronic Arts ile DICE, Battlefield 1'in Kış Güncellemesini yayınladı. Bu güncellemede oyun için pek çok yeni özellik ve geliştirme bulunuyor. Güncellemeye dair detaylar şu şekilde: 
 
   Kurdeleler

Artık oynarken Kurdele toplayabileceksiniz. Toplanacak 20 farklı tür Kurdele var. Her Kurdele topladığınızda 300 XP alacaksınız. Kurdeleler takım oyununu teşvik edecek ve sizi hedefleri oynamaya yönlendirecek.
 
   Elit Kodeksler

Artık oyundaki birincil silahların sekizini almak için Elit Kodeks açmak mümkün. Tek yapmanız gereken ilgili silahların her biri için fazladan 500 düşman öldürmek. Pırıl pırıl bir Elit Kodeks almakla kalmayacak, 25.000 bonus XP’nin de sahibi olacaksınız. Yeni Sınıf Rütbeleri olduğunu da düşünürsek bir taşla iki kuş diyebiliriz.
 
   Sınıf Rütbesi Üst Limitleri

Birincil Sınıfların hepsinde oyuncuların 10. Rütbeye ulaşma hızı bizi çok etkiledi. Sınıf Rütbesi yeni üst limiti artık 50. Bakalım bu limite ne kadar hızlı ulaşacaksınız! Ulaştığınız her yeni 10 Sınıf Rütbesinde bir Battlepack alacaksınız. 50’ye ulaştığınızda ise öldürme kartında düşmanlarınızı tiye alan pek hoş Sınıf yetenekleri kazanacaksınız. Üst limit Sınıf Rütbesi 50’ye doğru ilerlerken açabileceğiniz kilitli Künyeler de olacak.
 
   Sunucular

Kış Güncellemesiyle birlikte merakla beklenen bazı ‘sunucu kirala’ özelliklerini de oyuna eklemiş oluyoruz. RSP adminleri artık oyun içi arayüzü kullanarak sunucularından oyuncu atabilecek ya da yaramazlık yapanları engelleyebilecek. RSP adminlerinin kendi sunucularına öncelikli erişimi de olacak.

Bir karşılaşma sona erdiğinde sonraki haritanın hangisi olacağıyla ilgili oylama özelliği de ekledik. Sunucudaki oyuncular iki seçenekli bir oylamaya katılacak. En çok oyu alan harita bir sonraki harita olacak. Seçenekler, sunucunun harita rotasyonundan rastgele seçilecek. Oylama tur sonu ekranında yapılacağı için turlar arasında ekstra süre harcanmayacak.
 
   Bunların dışında daha birçok yenilik ve geliştirme bulunuyor. Tüm yama notlarına buradan Türkçe olarak ulaşabilirsiniz. 
 
   Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler