Battlefield 1 Nivelle Geceleri Haritası Tüm Oyunculara Açılıyor

02.11.2017 18:29 Gazali Çetinkaya

 
   DICE, Nivelle Geceleri haritasının çok yakın bir zaman sonra tüm Battlefield 1 oyuncularının erişimine açılacağını duyurdu.

   Nivelle Geceleri haritası bundan önce sadece Battlefield 1 Premium Pass veya Battlefield 1 They Shall Not Pass sahiplerine sunulmuştu.

   Haritanın esinlendiği olay:

   Yaklaşık 100 yıl kadar önce, 23 Ekim 1917'nin sisli ve soğuk gecesinde Fransız Malmaison Muharebesi başladı. Kısıtlı hedefleri bulunan ve dikkatlice planlanmış bu taarruz, stratejik önem taşıyan ve sağlam tahkimatlı Chemin des Dames sırtını ele geçirmeye odaklıydı. Fransızlar, gelişmiş topçu taktikleri ve tank desteği sonucunda 1 Kasım'da bu sırtı Almanların elinden aldı.
 
   Ek olarak yeni, epik Operasyon Harekatı deneyimlerinin yayınlanmasına çok az kaldı. İlk Operasyon Harekatı Doğu Fırtınası'nı bu ayın başlarından itibaren oynayabilirsiniz. Doğu Cephesi, Battlefield 1 In the Name of the Tsar’ın Operasyonları olan Brusilov Taarruzu ve Kızıl Dalga'yı birleştiriyor. Doğu Fırtınası, Battlefield 1 Premium Pass sahiplerine (ya da tek başına Battlefield 1 In the Name of the Tsar genişletmesi sahiplerine) özel olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler