Battlefield 1 'Premium Arkadaşlar' Sistemi Detaylandırıldı

29.03.2017 20:14 Gazali Çetinkaya

 
   Bir süredir Battlefield 1 Premium Pass sahibi oyuncuların, Premium Pass'i olmayan arkadaşlarıyla birlikte oynayamaması konusunda alınan geri bildirimler üzerine fikir yürüten EA ve DICE, Battlefield 1 'Premium Arkadaşlar' sistemini tanıttı.
 
   Sisteme göre de Battlefield 1 Premium Pass sahibi olan bir oyuncu, arkadaşlarını Battlefield 1'deki yeni haritalarda oynamaya davet edebilecek. 
 
   Battlefield 1'de grup kurarken yeni bir özellik fark edebilirsiniz. Grupta Battlefield 1 Premium Pass sahibi bir oyuncu varsa, grup "Premium Etkin" özelliğine sahip olacak. Bu sayede o partideki herkes içeriğe sahip olsa da olmasa da tüm haritalarda oynayabilecek. Grup "Premium Etkin" özelliğine sahip olduğu sürece erişim sürecek.

   Premium Arkadaşlar ile tüm oyuncular Battlefield 1 Premium Pass haritalarına erişebilseler de bazı özellikler yalnızca Battlefield 1 Premium Pass sahiplerine açık olacak.
 
-“Premium Etkin” özellikli grupta yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya belirli bir genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili haritalardan XP kazanabilecekler. Diğer tüm oyuncuların kazanacağı XP'yi kaydederek Battlefield 1 Premium Pass alırlarsa geriye dönük olarak vereceğiz.

-Yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili genişletmeye özel silahlar ve vasıtalarla doğabilecekler.
 
-Yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili genişletmeye özel madalyaları ve kodeksleri kazanmak için ilerleme kat edebilecekler.
 
   Premium Arkadaşlar'ın test sürümü 30 Mart'ta başlayacak olan Battlefest sırasında etkinleştirilecek. 
 
   Yapımcı, Andreas Skoglund bu haber üzerine "Bizim en önemli hedefimiz, oyunun tüm haritalarında mümkün olduğunca fazla oyuncu olmasını ve herkesin daha iyi bir oyun deneyimi elde etmesini sağlamak." dedi. 
 
   Battlefield 1 PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 26 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler