Battlefield 1 Premium Pass Hediyesi için Bir Şans Daha

25.09.2018 19:07 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Battlefield 1'in Premium Pass'ini kaçıranlar için bir kez daha ücretsiz yaptı.

Ulaşabileceğiniz linkler:

PlayStation Store
Xbox Store
Origin
 
Battlefield 1 Premium Pass'te oyuna yeni çok oyunculu haritalar, açılabilir silahlar, yeni ordular, yeni vasıtalar ve daha fazlasını ekleyen They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse genişleme paketleri bulunuyor.
 

Battlefield 1 They Shall Not Pass
 
Deneyimli Fransız Ordusu bu genişletmede savaşa katılıyor. Fransızların ana vatanlarını savunurken kendilerine özgü mavi üniformalarını giyin, yeni silahları deneyin ve yeni haritalarda oynayın.
 
Karanlık galerilerden oluşan labirentleriyle oyuncuların gözdesi olan Vaux Kalesi haritasında manganıza öncülük edip yakın muharebeye girin. Kapalı alanlardan hoşlanmıyorsanız, Rupture gibi tanklarla, çift kanatlı uçaklarla ve piyade olarak gelinciklerin arasında ilerleyebileceğiniz bir haritayı deneyin. 
 
Battlefield 1 Turning Tides
 
İkinci genişletmede oyuncular, 1915’te Gelibolu yarımadasına İngilizlerin yaptığı deniz saldırısında savaşıp Kraliyet Deniz Piyadeleri ile C Sınıfı Hava Gemisinden oyuna başlayarak ölüm yağdırıyor. Alçıtepe’nin kumluk kanyonlarında, dar alanları bol Zeebrugge’da ve ekstra iki haritada devasa kara, hava ve deniz muharebelerini yeniden yaşayın.

Bu genişletmede kara muharebelerinde üstünlük kurmak için altı silah ve iki yakın muharebe silahı, ayrıca denizler için L Sınıfı muhrip, M.A.S torpido botları ve Heli hava gemileri var. 
 
Battlefield 1 In the Name of the Tsar
 
Postallarınızı sıkıca bağlayın; In the Name of the Tsar’da dondurucu Doğu Cephesi’ni iki farklı yönden temsil eden popüler Tsaritsyn ve Albion haritalarına katılacaksınız. Albion’da Baltık yarımadasını işgal eden Alman piyadelerine karşı savunma yapın. Ayrıca, Rus sivil savaşında Kızıl veya Beyaz Ordu arasından tarafınızı seçerek Tsaritsyn sokaklarında savaşın.

Bu genişletmede aynı zamanda İkmal Paketi oyun modu, Rus temalı 11 silah ve Gözcü oyuncuları için Rus İmparatorluğu’nun korkusuz Kadın Ölüm Taburu’nda oynama imkanı da bulunuyor.
 
Battlefield 1 Apocalypse
 
1. Dünya Savaşı’nın en vahşi çatışmalarına odaklı beş harita. İşte Apocalypse’in yeryüzündeki cehennemine ayak bastığınızda bunları keşfedeceksiniz.

Savaşı sona erdirmek için tasarlanan silahlar nedeniyle yıkıma uğrayan Passchendaele, çatışmaların tüm izlerini taşıyor. Piyade odaklı Passchendaele haritasında siper ağları, yıkılmış evler ve mermi çukurları bulunuyor. Benzer bir şekilde bir zamanlar bereketli olan Somme’un buğday tarlaları da çelik fırtınası nedeniyle yerle bir oldu. Somme Nehri haritasında açık alanda savaşa katılarak insanoğlunun makinelere karşı verdiği siper hattı mücadelesine tanıklık edin. Bunlar, aksiyonlu beş haritadan sadece iki tanesi.

Genişletmede oyuncular Kırık Şişe, Uçaksavar Roketi ve Howell Automatic tüfeği gibi yeni silahlar, cihazlar ve hava vasıtaları kullanabiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler