Battlefield 1 Revolution Edition Amazon'da Listelendi

31.07.2017 13:07 Gazali Çetinkaya

   Battlefield 1 Revolution Edition, Amazon Fransa'da listelendi.
 
   Amazon Fransa üzerinde belirtilene göre, Battlefield 1 Revolution Edition'ın içerisinde ana oyun, Premium Pass ve daha fazlası bulunacak. Fiyat tüm platformlar için €59.99, çıkış tarihi ise 22 Ağustos olarak belirtilmiş.
 
           
 
   Electronic Arts henüz Battlefield 1 Revolution Edition hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı.
 
   Firma 21 Ağustos tarihinde Gamescom'da olacak ve In the Name of the Tsar genişleme paketini detaylarını paylaşacak. Eğer Amazon Fransa'nın yapmış olduğu listeleme doğru çıkarsa Battlefield 1 Revolution etkinlikten bir gün sonra satışa çıkacak. 
 
   Battlefield 1'in genişleme paketlerinden şu ana kadar sadece They Shall Not Pass çıkışını gerçekleştirdi. İkinci genişleme paketi In the Name of the Tsar Eylül 2017'de, üçüncü genişleme paketi Turning Tides Aralık 2017'de ve son genişleme paketi Apocalypse 2018 başlarında çıkacak. 
 
   Battlefield 1 PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 51 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler