Battlefield 1 Turning Tides Detaylandırıldı

22.10.2017 22:38 Gazali Çetinkaya

   They Shall Not Pass ve In the Name of the Tsar genişleme paketlerinden sonra Battlefield 1'in üçüncü genişleme paketi Turning Tides Electronic Arts tarafından detaylandırıldı.
 
   Turning Tides genişleme paketinde Yeni Harita: Seddülbahir, Yeni Harita: Alçıtepe, Yeni Operasyon: Gelibolu, Yeni Elit Sınıf: Casus, Yeni Vasıta: L Sınıfı Muhrip, Yeni Vasıta: C Sınıfı Hava Gemisi, 6 yeni silah ve 3 yeni yakın muharebe silahı, Yeni Uzmanlıklar, Hizmet Hedefleri ve Öğeler Aralık 2017'de çıkacakken, Yeni Harita: Heligoland Körfezi, Yeni Harita: Zeebrugge, Yeni Grup: İngiliz İmparatorluğu: Kraliyet Deniz Piyadeleri Ocak 2018'de çıkacak.
 
   YENİ HARİTA: SEDDÜLBAHİR
 
 
 
   İngiliz kuvvetleriyle Gelibolu yarımadasının sahillerine akın edin ya da Osmanlı İmparatorluğu'nun tahkimatlarını savunun. Kritik muharebeleri kazanmak için kara, hava ve deniz çatışmalarında ustalaşın. 
 
   YENİ HARİTA: ALÇITEPE
 
 

   Yüksek tansiyonlu, hızlı ve piyade odaklı bir düzende 1915 yılında Gelibolu yarımadasına yapılan İngiliz taarruzuna katılın. Kritik hakim tepe noktasında konumlanmak için yapılan tehlikeli taarruzda yer alın.
 
   YENİ HARİTA: HELIGOLAND KÖRFEZİ
 
 

   1. Dünya Savaşı denize sıçradı. İngiliz İmparatorluğu Kraliyet Deniz Piyadelerini ya da Alman Donanmasının dretnotlarını, muhriplerini ve uçaklarını kullanacağınız, piyade birliklerinin Rocky Cove'un ünlü kızıl kayalıklarında savaştığı epik bir deniz çatışmasına katılın.
 
   YENİ HARİTA: ZEEBRUGGE
 
 
 
   Belçika'nın Bruges-Zeebrugge limanına doğru, sert dalgalara ve devasa Alman dalgakıranına karşı yapılan cesur İngiliz akınında yer alın. Deniz, hava ve yakın menzilli piyade çatışmalarında yer alın. 
 
   İNGİLİZ İMPARATORLUĞU: KRALİYET DENİZ PİYADELERİ
 
 
 
   İngiliz İmparatorluğu'nun seçkin deniz birliklerine has mavi üniformayı giyip yeni Kraliyet Deniz Piyadeleri olarak savaşa katılın. 
 
   6 YENİ SİLAH
 
 
 
   M1917 Siper Karabinası, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Karabina ve Type 38 Arisaka silahları arasından yeni gözdenizi seçin. Savaş yakın ve bireysel mücadeleye dönüştüğünde yeni Denizci Kaması ve Kanca yakın muharebe silahlarıyla öfkenizi açığa çıkarın. 
 
   CASUS ELİT SINIFI
 
   Yeni Casus Elit Sınıfıyla herkesin gözünün önündeyken bir anda gizlenerek savaş alanında daha hızlı hareket edin. Bu stratejik kit, sürekli koşu takviyesine sahip olmanızı, topçu ateşi isteğinde bulunmanızı ve dost birlikler için mobil doğma noktası konuşlayarak avantaj elde etmenizi sağlıyor. 
 
   YENİ MUHRİP
 
   Yeni L Sınıfı Muhriple dalgalara karşı koyun. Dört pozisyondan birine oturup topları, torpidoları, uçaksavarları ve mayınları kullanarak deniz, hava ve kara birliklerine cehennemi yaşatın. 
 
   YENİ HAVA GEMİSİ
 
   Yeni C Sınıfı Hava Gemisinde konuşlanarak havadan ölüm yağdırın. Bir pilot ve üç nişancı alan bu çevik hava gemisi savaş alanına korku saçacak. 
 
   YENİ OPERASYON 
 
   İngilizlerin 1915'te Gelibolu yarımadasına yaptığı kara ve deniz taarruzunda yer alın. Seddülbahir ve Alçıtepe'de savaşın. 
 
   YENİ HİZMET HEDEFLERİ
 
   Çok sayıda mini göreve katılarak savaş alanındaki çeşitli yeteneklerinizi test edin. Hizmet Hedeflerini tamamlayın, yeni Uzmanlıklar kazanın. 
 
   YENİ UZMANLIKLAR
 
   Sıhhiye Sandıklarından Tanksavar Bazukasına kadar birçok şeyi düzenleyen yeni Uzmanlıklarla oyun tarzınızı özelleştirin. 
 
   YENİ ÖĞELER
 
   Savaş alanında her şeyinizi ortaya koyarak yeni Künyeleri, Hizmet Nişanlarını, Kodeks Kayıtlarını, Madalyaları ve Kurdeleleri koleksiyonunuza ekleyin. 
 
   YENİ OYUN MODU: FETİH TAARRUZU
 
   Durmak bilmeyen bir taarruza katılın veya topraklarınızı koruyun. Ünlü Fetih modunun düzenlenmiş bir versiyonu olan Fetih Taarruzunda akıncılar ve müdafaacılar, karşılaşmanın başında müdafaacı takımın kontrolünde olan kilit bölgeler için savaşıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler