Battlefield 1'in Hikaye Modu için Tanıtım Videosu Yarın Paylaşılacak

26.09.2016 20:05 Gazali Çetinkaya

   
 
   Electronic Arts ve DICE şu ana kadar yaptıkları tanıtımlarda her ne kadar oyunun multiplayer kısmına odaklansa da oyunun tek kişilik yani hikaye modu da fazlasıyla merak ediliyor.
 
   Bu merakımız ise yarın ya giderilecek ya da daha fazla artacak çünkü DICE resmi twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir GIF ile 27 Eylül'de bizleri tek kişilik moddan bir tanıtım videosu beklediğini belirtti.
 
   Paylaşılan GIF'e aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 


 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
   Ayrıca EA/Origin Access üyeleri de 13 Ekim tarihinden itibaren oyunu deneyebilecek. Konuyla alakalı tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler